Single Blog Title

This is a single blog caption

Tack alla deltagande P13 lag 2017 (Ni är bäst)

Tack alla deltagande P13 lag och funktionärer under ÅbyCup2017

Wow vilken succé det blev.
Med årets upplaga av ÅbyCup för 13 tätt på näthinnan vill vi (Åbycup och IF Mölndal Fotboll) tacka alla otroliga spelare och ledare för en väl genomförd turnering 2018
Från vår sida
- Vi tycker att det var otroligt roligt att se hur alla lag verkligen försökte rulla boll det var inte många långbollar all cred till Er tränare(man ser att ni har jobbat “rätt/bra” saker.
- Cred till spelarna som har förstått att detta är en träningsturnering och såg det som en bra träning, det är det som är hela tanken och att det ska vara högtempo. Man komma hem trött.
- Feedbacken från domarna till lagen och tränarna är att det har varit otroligt bra stämning mellan lagen och tränarna har varit kanon bra. väl uppfostrade spelare vilket är roligt att se.
- Nästa år blir Er:a lag P14. Att tänka på att senast sista maj kommer vi öppna upp för anmälan för 2018 tanken är att cupen kommer bli lite större och vi ska göra allt för att bli bättre (Vi lär oss för varje år).
Ris och/eller Ros
Inom ett par veckor kommer cupledningen att utvärdera årets cup och påbörja planeringen inför 2018. För oss är det enormt viktigt att cupen hela tiden utvecklas och ses som en självklar del av er säsongsplanering. Därför är vi mycket intresserade av era spontana synpunkter.
Både ris och ros mottages tacksamt så vi vet vad ni upplevt som bra men framförallt vad som kan förbättras. Stort som smått. Författa gärna ett mail till p04@abycup.se
Filmerna och bilderna
Under lördagen har det fotograferats och filmades en hel del, några av bilderna kommer att komma upp på hemsidan.
Angående de filmade matcherna på Åby 1, håller vi på med att bearbeta filerna mm för att sedan lägga upp det på vår youtube kanal som ni hittar på hemsidan (vi kommer också skicka ut mail till Er med länken) men ge oss några dagar det är stora filer som ska upp på nätet.
Till sist vill vi önska er alla ett bra fotbollsår med otroligt bra spel så ses vi förhoppningsvis igen till Åbycup 2018!
Med vänliga hälsningar
Åbycup arrangör /IF Mölndal Fotboll